Arne Borgwardt

1945 - 2020 Bookmark

This was published in the following publications on 06.02.2020:
afdøde.dk

<p>Vores kære mand, far, svigerfar, morfar og farfar<br />ortopædkirurg<br />Arne Borgwardt<br />* 2. april 1945 ✝ 6. januar 2020<br />er uden varsel taget fra os<br />Vi er taknemmelige for alt det, du har været for os. Du efterlader et stort savn<br />Solveig Lise, Lotte, Line, Anders og Anne Bo, Morten, Henrik, Tina, Christian og Mads Theodor, Frederik, Sylvester, Ella, Elisabeth, Hugo, Sofie, August, Otto, Anna, Ingeborg, Rosa, Andreas og Pelle Mathilde, Valdemar og Theodor<br />Begravelsen finder sted fra Birkerød Kirke lørdag den 18. januar kl. 12.30</p> Beach
<p>Arne Borgwardts<br />begravelse fra Birkerød Kirke den 18. januar 2020, ønsker vi at udtrykke vores hjerteligste tak for de varme hilsener og alle de smukke blomster som vi modtog.<br />På familiens vegne<br />Solveig Borgwardt</p>

Uldahls Begravelsesforretning Holte

Uldahls Begravelsesforretning Holte logo

Write a greeting

You can add a video, upload an image or light a candle.

Please enter a message

Insert a link from YouTube

You can go to a video on YouTube, copy the URL and paste it in the box below.

The video will be displayed on your comment, allowing others to play it.

Please insert a link from YouTube
Upload

FileName

Please upload an image
Select file from your computer or drag and drop it here.
The file size must not exceed 8 MB and must be one of the following formats: .jpg,.jpeg,.png
Please select a candle

Get notified

Enter your email below if you would like to be notified when a greeting is posted on this memorial page.

Image chosen by user
Tak for altid god behandling.

Lone Raetzel


3yrs

Image chosen by user
Kære Solveig Det gør mig ondt at læse Arne er gået bort. Tak for jeres venlighed når jeg kom i klinikken, altid dejligt at snakke med dig Solveig. Kondolerer

Anitta H


3yrs

En kærlig tanke til familien, det gør mig ked af at Arne er gået bort. Kondolerer

Olga Christensen (som fik 1/2 nyt knæ i 2015)


4yrs

Image chosen by user
Kære Solveig Det gør mig ondt at din søde mand, er blevet taget fra dig og familien lige pludseligt. Jeg var hos Arne to gange og følte mig venligt behandlet, og taget alvorligt omring mine knæskader. Jeg har nogle blomster stående, som jeg købte til at kondolere med. Kh

Leah Robb


4yrs

Kære Solveig. Det var med stor tristhed, at jeg læste om Arne's død. Jeg føler med dig og din familie i denne svære tid. Tak til jer begge for den støtte og det nærvær I viste mig i forbindelse med min hofteoperation. Jeres venlige udstråling og jeres altid oplagthed til en lille snak, når vi mødtes vil jeg savne i min hverdag.

Grethe, Johan Semps Gade 7, 5. tv.


4yrs

Image chosen by user
Thankyou so much for all Arne. You helped me with my hand and i will always be grateful. I pray God sees your family through this time of sorrow. My condolenseces are with you all. May God be with you all.

Lorna Nakazibwe


4yrs

Kondolere

Diana Asbæk


4yrs

Kære Arnes familie, Jeg lærte Arne at kende i kun 20 dage fra d.10/12-30/12 hvor jeg så ham 5 gange. Han udførte operation i min fod. Jeg har aldrig følt mig så tryg ved en operation som jeg gjorde hos ham. Han sørgede for at tale til mig under hele den time lange operation. Konsultationerne var hyggelige hvor han havde en masse historier at fortælle mens han skiftede forbindingen. Jeg er trist på vegne af jeres tab. Modtag min dybeste kondolance og må det blive en smuk begravelse på lørdag.

Amirah Hussain


4yrs

Kære Arne og Solveig. Tak for gode stunder på jagt med hund ved Eriksholm. Det kunne kun lade sig gøre på grund af to nye hofter, som du Arne klarede. Tak for din professionalisme og dit behagelige væsen. Vil savne den årlige snak om hofter og Gammel Dansk Hønsehunde.

Rikke Bagger Jørgensen


4yrs

jeg var patient hos Arne Borgwardt i en årrække. Han var en meget dygtig og engageret læge og et dejligt menneske. Jeg kondolerer med jeres tab.

Lisa Teruel


4yrs

Kære Arne - kære Arne´s familie. Modtag min dybeste kondolence. Blev særdeles nedtrykt ved denne meddelelse. Jeg fik - i fint samarbejde med dig og Bent Olsen - nye hofter og kom også med i gruppen af metal-hofte-​patient​er. Det var altid en stor fornøjelse at komme i konsultation hos dig, altid i godt humør, altid venlig og dybt professionel. Jeg opfattede det sådan, at du var i god harmoni med dine patienter - men i dis-harmoni med sundheds platformen ! Kære Arne - hvil i fred.

Martin Schalimtzek.


4yrs

Kære Arne. Tak for dit nervær og til enhver tid fin behandling. Du gav mig ny hofte, og jeg kom med i din gruppe af metal-hofte-​patient​er. Det var altid en sand fornøjelse at komme op og tale med dig og din humor og dit dejlige humør gjorde at jeg, altid, gik hjem i godt humør. Du brokkede dig over det nye "Sundhedssystem" men på din dejlige og helt egen måde, som vi sammen grinede af. Hvil i fred kære Arne.

Helle Lind Nilsson


4yrs

Loading...

End of content

No more pages to load