Silas Dam

1998 - 2023 Bookmark

Offentliggjort den 13.09.2023:
afdøde.dk

Silas Dam
Del min historie
* 8. november 1998
						✝† 7. september 2023
Altid i vores hjerter
Mor og Far Familien
Bisættelsen finder sted fra Sundby Kirkegårds Kapel lørdag den 16. september kl. 13.00 Strand

Drachmann Begravelser

Drachmann Begravelser logo

Skriv en hilsen

Du kan tilføje en video, uploade et billede eller tænde et lys

Skriv besked

Indsæt YouTube-link

Find en video på YouTube, kopier URL'en og indsæt den i feltet herunder.

Denne video bliver vist på din besked, hvor andre vil kunne afspille den.

Indsæt YouTube-link
Upload

FileName

Upload billede
Vælg en fil fra din computer og træk den herhen.
Filen må ikke overskride 8 MB og skal være i en af de følgende formater: .jpg,.jpeg,.png
Vælg lys

Få besked

Skriv din mail herunder, hvis du gerne vil have besked, når der bliver skrevet en hilsen på denne mindeside.

Max, Heika and Hassan thank you so much, my brother loved you very much. I have been trying to get in contact with the three of you, with no succes. If you see this, please contact me on +4530705230 or on Facebook/messenger. Regards Bjørn Dam Silas older brother. Og tak til alle jer andre, det varmer at vide min lillebror var så elsket. ❤️

Bjørn Dam


2

2 d.

Brugervalgt billede
Jeg læste tilfældigt om Silas' bortgang og blev dybt berørt. Hvordan kunne denne ildsjæl, der med sin tenacity arbejdede så målrettet for dels at gøre opmærksom på forholdene i psykiatrien, dels at få dem bedret, pludselig ikke være her mere? Jeg forstår nu, at han må have opbrugt sine kræfter i kampen mod et system, der er enormt og også enormt forkert. Silas, jeg ville ønske, du havde fået brugbar hjælp i stedet for at blive modarbejdet og misforstået. Jeg ville ønske, at du kunne have fået lov at folde dit ungdomsliv ud og nået til et punkt, hvor du kunne opleve, at se frugterne af din store indsats. Der skal mange mennesker til at overtage din kamp, men heldigvis nåede du også at påvirke og berøre mange mennesker. Det er nu vores opgave at fortsætte, hvor du måtte slippe. Du gjorde et stort indtryk på mig, og jeg vil aldrig glemme dig. Til Silas' familie kondolerer jeg; I har mistet en stor personlighed, der evnede at gøre indtryk over hele landet.


3

1 u.

Brugervalgt billede


4

1 u.

Brugervalgt billede


6

1 u.

Kære Silas Jeg beudrede dit mod, da du stillede dig op for at tale til Folkemødet sidste år. For en person, som har været igennem meget modvind i livet, så var det endnu mere imponerende, at du turde fortælle din historie foran så mange mennesker. Jeg vil gøre mit bedste for at dele din historie.

J.


5

1 u.

tak for alt, fine ven <3 <3 hvil godt


3

1 u.

Brugervalgt billede
♥️


4

1 u.

Brugervalgt billede
Et lys er slukket, men ikke glemt. Tak for den forskel du har gjort, tak for dit liv, tak for dit mod. Må du være fri fra had, undertrykkelse og besvær. Må du finde fred og frihed og glæde Mine tanker går til dig, dine kære og dine nærmeste. Tak for det liv du var.

Lene


3

1 u.

Brugervalgt billede
Kære Silas Jeg nåede aldrig at møde dig. Du var er af mine forbilleder og jeg havde og har dyb respekt for din måde, at være aktivist på. Det gør mig ondt, at du også måtte gennemleve psykiatriens ydmygelser og totalitære regime. Jeg læste din tale igen og hørte den på nettet. Alt det du siger, taler ind i min egen oplevelse med psykiatrien. Jeg havde også sår, før jeg kom ind i psykiatrien og jeg både smiler og græder, når su siger, at overlægen siger de er til for at hjælpe, og at det er en fucking joke. Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv. Du er pissesej og du sætter ord på ting, som vi andre har svært ved at sætte ord på nogle gange. Du har helet noget i mit hjerte og gjorde, at jeg følte mig mindre alene. Tak for dig og for din kamp, og jeg håber, at der hvor du er nu, at du har det rart og er fri. Jeg forstår dig godt. Vi (mine venner og jeg) fortsætter kampen, og ikke mindst allierede. Hvil i fred.

A


5

1 u.

Brugervalgt billede


4

1 u.

Brugervalgt billede


5

1 u.

Brugervalgt billede


4

1 u.

Brugervalgt billede
Hvil i fred 🥀


4

1 u.

Brugervalgt billede
Jeg vil dele din historie! Hvil i fred 🌹

Liv


5

1 u.

Du kæmpede en stærk kamp

Søren Tinggaard


4

1 u.

Brugervalgt billede
Thank you so much for everything, Silas. I wish I had known you more these past 3 years, but every time I talked to you it was incredible. An amazing advocate, and as someone who is autistic, someone who made one of the first spaces I felt I could truly be myself. Rest well, we all miss you.

Fox


5

1 u.

Brugervalgt billede


6

1 u.

Brugervalgt billede


5

1 u.

Tak for at dele din kamp med os andre. Som en af dine venner skriver - du tabte kampen, men du vandt krigen. Og nu er det vi andres ansvar at fortælle om den krig du vandt, Silas. Så ungt et menneske burde aldrig vælge livet fra. Jeg håber at du har fundet fred, hvorend man ender når man forlader dette liv. Det fortjener du.


7

1 u.

Jeg har læst Silas' historie. Hvor er det umådelig trist at han ikke er her mere. Min dybeste medfølelse til hans familie, venner og alle dem han har været en stemme for...

Line


7

1 u.

Brugervalgt billede
He helped me a lot with stuff I was struggling with, even amidst his activism and his own struggles. Wonderful, passionate, beautiful, talented person. Gone too soon. love you.

Heika


7

1 u.

Thank you Silas, I wish I knew you longer but you touched my life. Thank you for everything. Rest in peace.


7

1 u.

Brugervalgt billede
You were one of the best friends I've ever had, let alone online. Someone as selfless and kind as you deserved to live a much longer life. I am going to miss you.

Hassan


7

1 u.

Brugervalgt billede
Sad story

Alan


6

1 u.

Loading...

Ikke mere indhold

Ikke flere sider at vise