Jan Duborg Boysen

1968 - 2023 Bookmark

Offentliggjort den 30.05.2023:
afdøde.dk

Min elskede mand, pigernes elskede far
Jan Duborg Boysen
er pludselig taget fra os
Elsket og savnet
Sidsel, Ida, Johanne og Karen
Bisættelsen finder sted fra Løjt Kirke  torsdag den 1. juni kl. 15.00 
I stedet for blomster ønskes bidrag indsat på Jans velgørenhedskonto i Kreditbanken reg.nr. 7930 konto 4197910 Strand

I. Jørgensens begravelsesforretning

I. Jørgensens begravelsesforretning logo

Skriv en hilsen

Du kan tilføje en video, uploade et billede eller tænde et lys

Skriv besked

Indsæt YouTube-link

Find en video på YouTube, kopier URL'en og indsæt den i feltet herunder.

Denne video bliver vist på din besked, hvor andre vil kunne afspille den.

Indsæt YouTube-link
Upload

FileName

Upload billede
Vælg en fil fra din computer og træk den herhen.
Filen må ikke overskride 8 MB og skal være i en af de følgende formater: .jpg,.jpeg,.png
Vælg lys

Få besked

Skriv din mail herunder, hvis du gerne vil have besked, når der bliver skrevet en hilsen på denne mindeside.

Brugervalgt billede
kære Jan, jeg tænker stadig på dig. Du var et mirakel for alle mennesker, og ønskede dem kun det bedste. Jan du gjorde min drømme til virkelighed, og uden dig havde jeg aldrig klaret matematik. Jeg savner dig hver evig eneste dag, og selvom det snart er 1 år siden mangler vi dig stadig. Aldrig har jeg mødt så sød/rar/dejlig/betænksom/sjov og ikke mindst omsorgsfuld person som dig. Jan du sagde altid til mig at jeg var en lille en og løftede mig op i en arm, det savner jeg virkelig. Inden du rejste til Nepal, fortalte du mig at du glædet dig så meget til at komme og besøge mig i min studiebolig på fyn. Men Jan der er sket noget mere fantastisk end det, i December 2023 flyttede jeg over til Albert og hans familie, det du hele tiden havde sagt til Albert og jeg. Jeg vil aldrig glemme dig, du vil altid være den smukkeste stjerne på himlen, jeg savner dig mere end ord kan beskrives. For evigt i mit hjerte sødeste Jan

Vibeke Kirkegaard


1 u.

Brugervalgt billede
Vi er meget triste over at Jan ikke længere er blandt os. Vores dybeste medfølelse går til Sidsel og børnene. Selvom det er 30 år siden vi sad med Jan i et sommerhus i Melaka i Malaysia - så var det fællesskab vi havde der - og efterfølgende - så stærk og kærligt - at det er som om det hele var i går. Vi vil altid bære Jans minde med os. Æret være Jans minde.

Søren & Bjanka


6

10 mdr.

Brugervalgt billede
Tak fra en mor Du har sat det smukkeste aftryk på de unge mennesker


12

10 mdr.

Jan du får et "yo" og et gangster håndtegn med på vejen du er den vildeste jeg længe har mødt tak for alt.

Jakob


7

10 mdr.

Brugervalgt billede
Kæreste, søde Jan Vi er et helt hold af dine tidligere seminarievenner, der endnu ikke har fattet, at du om nogle få uger IKKE vil komme, lidt sent, lettere kaotisk, men med et hjerteligt smil og høj latter med kager og jordbær i dine lange, varme arme! Akkurat som du har gjort det i de snart 30 år, som vi har mødtes! Du var vidunderlig at læse sammen med, både, udenfor timerne, i timerne og i vores utallige sammenkomster, ture og praktikker. Som Berit udbrød, da hun læste det i vores FB. gruppe; er det VORES Jan, der er død!! Alle mine tanker går til dine skønne piger, som vi alle ved, du elskede HØJT og inderligt! Du efterlader et massivt hul og stor sorg. Det eneste, der er formildende ved det her, er, at du nu er genforenet med din <3 mor, som du har savnet i mange år. TAK! Jan! For alt hvad du var, i alle de år. Jeg glemmer dig aldrig <3

susanne helgesen


11

10 mdr.

Brugervalgt billede
Kondolerer

Bjerggade 7


8

10 mdr.

Brugervalgt billede
Æret være Jans minde. 'Duborg' var et meget fint menneske som med humor, omsorg og ægte interesse for andre satte positive og varige aftryk på de unge mennesker på Hoptrup Efterskole, som søgte hans råd og støtte, også længe efter at have forladt skolen. De rørende hilsner og blomsterhavet ved skolen vidner om Jans betydning for de unge. Mine tanker går til Jans efterladte, hans hustru og døtre i denne svære tid og håber at en lille trøst kan findes i, at Jan aldrig vil blive glemt af dem, han mødte på sin alt for korte vej.

Rikke (mor til to knuste Hoptrup-børn)


16

10 mdr.

Brugervalgt billede


15

10 mdr.

Brugervalgt billede
Tak for dig Duborg. Tak for al din kærlighed du har givet i dit alt for korte liv. Vi ses på den anden side❤️

Trine Norrild Warming


16

10 mdr.

Brugervalgt billede
Mit hjerte er revet i tusinde stykker...Jeg glemmer dig aldrig, aldrig nogensinde. Tanker til din familie og alle andre du gjorde en forskel for som nu skal leve uden dig. Du var og vil altid være elsket.

Mira


20

10 mdr.

Brugervalgt billede
Jan var i sandhed en ener. Han var ikke blot en af de mest omsorgsfulde og betænksome mennesker. Jan var også sjov, vidende og altid klar til at række en hjælpende hånd ud. Jeg havde fornøjelsen af Jan på årgang 16 på Hoptrup Efterskole. Vi er så mange elever der er blevet passet på af Jan. Han tog os ind og jeg vil altid huske mine timer med ham rundt i Sønderjylland og London. Tak for alt hvad du var Jan. Jeg håber der er nogen der hvor du er nu, som passer lige så godt på dig som du har på så mange unge. Hvad skulle vi have gjordt uden Dueborg.

Bjørn Otto Juhl Hansen


22

10 mdr.

Jeg sagde jeg havde brug for hjælp, og du gav mig alt den hjælp jeg havde brug for, og mere til. Jan, jeg tænker på dig hver dag, og jeg vil have dig i tankerne hver dag imens jeg går på min drømmeuddannelsen. Ingen troede eller støttede mig, men du gjorde. Du greb mig da jeg var ved at falde og rejste mig op. Du skrev til mig for at se om jeg var igang med min dag, eller skulle nu nok hjælpe mig med at få gang i den. Du gjorde matematik muligt, og fik mine øjne til at åbne sig for verdenen igen. Du var der, og det vil du altid være. Bare på lidt afstand. Disse dage er det svært at stå op, og den person jeg mest har lyst til at snakke om din død med, er med dig. Du var og vil altid være en fantastisk mand. Du lærte os så meget på Hoptrup, og vi vil altid have dig i hjertet. Forevigt og altid. Svæv mod harpens lys, fold din vinger ud, kys skyen og giv os tegn, på det er dig der kigger på os. Pas på dig selv, kæreste Jan Duborg Tak for alt.

Anna


26

10 mdr.

Brugervalgt billede
Kære Jan, du var et fantastisk menneske, som man kunne tale med om alt - tak for det. Tak for alle smilene. Det er et KÆMPE tab for dine fire piger, og du har efterladt et kæmpe tomrum, men jeg ved også at du har lært dem rigtig meget samt givet dem MANGE oplevelser og minder. Kære Sidsel, Ida, Johanne og Karen I er konstant i mine tanker og det gør mig bare så ondt. Kæmpe kram til jer alle - hilsen Pia

Pia Wandahl


34

10 mdr.

Loading...

Ikke mere indhold

Ikke flere sider at vise