Morten Sæther

1958 - 2022 Bookmark

Offentliggjort den 09.07.2022:
afdøde.dk

Vores kære far, søn, bror, onkel, svoger, eksmand og ven
Morten Sæther
* 20. juni 1958    ✝† 28. juni 2022
blev uventet taget fra os, mens han udførte sin lægegerning
Tak for alt
Julius og Asta Kiss Stine, Henning, Eline, Markus og Elias Arnt, Fridtjof og Allison
Bisættelsen finder sted onsdag den 13. juli 2022 kl. 10.00 fra Den Norske Kirke, Ved Mønten 9, 2300 København S Strand

Unik Afsked

Unik Afsked logo

Skriv en hilsen

Du kan tilføje en video, uploade et billede eller tænde et lys

Skriv besked

Indsæt YouTube-link

Find en video på YouTube, kopier URL'en og indsæt den i feltet herunder.

Denne video bliver vist på din besked, hvor andre vil kunne afspille den.

Indsæt YouTube-link
Upload

FileName

Upload billede
Vælg en fil fra din computer og træk den herhen.
Filen må ikke overskride 8 MB og skal være i en af de følgende formater: .jpg,.jpeg,.png
Vælg lys

Få besked

Skriv din mail herunder, hvis du gerne vil have besked, når der bliver skrevet en hilsen på denne mindeside.

Brugervalgt billede
Verden blev et fattigere sted uden Morten Sæther. Jeg er taknemmelig for at have haft ham som min læge. Han har efterlad en høj standard, ikke kun som læge, men også som menneske. Vi må efter bedste evne løfte arven fra et meget generøst bekendskab.

Karen Severinsen


3 mdr.

Brugervalgt billede
Jeg har desværre først nu opdaget denne minde-side og vil nu gerne kondolere mange gang til familie og andre pårørende. Morten var en dedikeret og tålmodig læge for mig gennem mange år. Jeg har grædt mange gange over det, som er sket, for det er så hjerteskærende. Hvil i fred Morten.

Birgitte Rodh


2

1 år

Tillad mig at tilkendegive min allerdybeste kondolence. Morten var min seneste læge af mange, men uden tvivl den bedste man kunne ønske sig. Han var til for patienten skyld, penge kom efterfølgende. Det kunne mange vist lære noget af. Derfor er det skete også fuldstændigt meningsløst i min verden. Han vil altid være savnet i min verden og vil besøge hans gravsted, når jeg finder det, så jeg kan give hans sjæl et sidste hilsen. Fred være dit minde og må din sjæl finde hvile…

Eddie Therkild Olsen


1

1 år

Brugervalgt billede
Har desværre først nu erfaret at Morten er død. Jeg kondolerer mange gang til familie og andre pårørende. Morten var min læge, og en god og dedikeret læge gennem mange år. Morten reddede måske mit liv, da han traf den rigtige beslutning og sendte mig til en kræftundersøgelse. Det er så meningsløst og hjerteskærende hvad der er sket. Tak, og hvil i fred Morten.

Anders Fodgaard


1

1 år

Takk Morten, du var den mest menneskelige storhjertede lege jeg noensinne har møtt – din medfølelse for psykisk sårbare i et vanskelig system har vært en uvurderlig hjelp, og det er så vondt at det skulle bli din død. Jeg er evig takknemmelig for din legegjerning. Hvil i fred.

MKHK


1

1 år

Brugervalgt billede
Hvilken uretfærdig slutning. Kære Morten, jeg kendte dig kun i kort tid men nok til at forstå at du var et fantastisk menneske - og læge. Alt det bedste til Jeanette og familien. Hvil i fred.

Jesper Andersen


1

1 år

Hvor uretfærdigt. Kære Morten, Jeg kendte dig kun kort tid, men nok til at forstå du var en fantastisk menneske - og læge. De bedste ønsker for Jeanette og familien. Hvil i fred.


1 år

Åh mit hjerte græder for Jeanette og hans familie! De største kærlige tanker sendt afsted herfra. Stakkel Morten som slet ikke var færdig med at leve livet. Tak for gode samtaler/behandlinger!

Maja Ketterle Fænøe


1

1 år

Kondoler. Har først nu fundet ud af at Morten er død, det er så hårdt at miste et familie medlem, jeg føler med jer. Morten var den bedste læge jeg har haft, Morten var et godt menneske som lyttede og gjorde en tryg, jeg vil savne ham

Jimmy bo Bo Nielsen


1 år

Kære Morten Sæther hvil i fred vi ses på den anden side. Mange tak for dig og al din hjælp du var altid sød og rar og den bedste læge jeg har haft. Mine tanker gå til din familie og venner der savner dig så hårdt.

Jan FF


1 år

Kære Morten Sæther. Må du hvile i fred, mine tanker går til dig, og dine nærmeste, "Altid positiv og med stort hjerterum", aldrig vil du blive glemt. De varmeste hilsner, fra en gammel medarbejder v. Lægernes Laboratorie i Pilestrædet. Æret være dit minde. Iwan Ploug R.

Iwan Ploug R.


1 år

Hvil i fred kære Morten. Du var en enestående god læge i de 13 år jeg var din patient, stort og dybtfølt tak for det, jeg vil ikke glemme dig 😢🙏❤🌈

Sabine Nielsen


1 år

Brugervalgt billede
Tak for din lægehjælp. Mange tanker til familien. Hvil i fred.


1 år

Brugervalgt billede
Tak for dig

Denise Gjernoe


1 år

Brugervalgt billede
Tak for alt, Morten. Du var et godt menneske. Min Læge

john hansen


1 år

Brugervalgt billede
En dygtig og empatisk læge. Mange vil huske ham. Hvil i fred.


1 år

Kære Morten Sæther, du skal have tusind tak fra bunden af vores hjerter for din uerstattelige kærlige hjælp, omsorg og forståelse. Du har været en sand hjælp igennem utallige år, og det har hele familien og jeg værdsat. Vi vil altid ære dit minde, og må du hvile i fred. Vores tanker er med din familie, og dine nærmeste. Du bliver aldrig glemt. De varmeste hilsner, Khaled og familien.

Khaled Abouelzolof


1

1 år

Brugervalgt billede
Den mest empatiske, omsorgsfulde, forstående, hjælpsomme og nærværende læge jeg nogensinde har haft. Jeg kondolerer til hans familie og venner. 🙏🏼 Lys og fred 🙏🏼

T. Rosenkilde Mailand


1 år

Brugervalgt billede
Kære Morten Sæther Tusind tak for at have været en dygtig, venlig og forstående læge for mig gennem mange år. Æret være dit minde.


1 år

Brugervalgt billede
Du var en god læge. Tanker til familien og Jeanette.

Tina


1 år

Brugervalgt billede


1 år

Brugervalgt billede
Thank you for being a nice and helpful doctor.


1 år

Brugervalgt billede
Hvil i fred 🙏🏻


1 år

Brugervalgt billede
Tak for din omsorg, humor og forståelse som vores familielæge. Du er savnet.


1

1 år

Loading...

Ikke mere indhold

Ikke flere sider at vise